Voordelen voor jou

Mariska

Absoluut een aanrader, zelfs met onze ervaring binnen de verhuur besparen wij door deze cursus letterlijk duizenden euro's per jaar aan commissies!

Indy

Wij hebben op dit moment 1 woning in de recreatieve verhuur en willen heel graag opschalen naar meer woningen. Ons doel is om dit jaar nog minimaal 2 woningen erbij te kopen voor de recreatieve verhuur en zo onze vaste baan gedag te kunnen zeggen! Deze cursus heeft ons ontzettend op weg geholpen om onze doelgroep te verbreden. Wij hebben tot nu toe ons eigenlijk alleen maar op Airbnb en dus 1 doelgroep gericht, terwijl de cursus ons heeft geleerd dat we veel breder kunnen kijken dan dit. Je kunt verhuren via veel meer platvormen, op veel meer verschillende manieren. Wat wij ook ontzettend handig vonden zijn de uitgeschreven meest voorkomende vragen (emails) in 3 talen! Handig als je niet heel goed bent in bijvoorbeeld Duits. En wat wij ook prettig vonden was de online community en de livecalls, hierin worden dagelijks al je vragen beantwoord, zodat je nergens meer tegenaan loopt. Wij raden deze cursus aan voor zowel beginnende als ervaren verhuurders. Het is altijd goed om je visie te verbreden. Na het volgen van deze cursus, is verhuren een makkie! Nikki & Priscilla bedankt en tot snel weer online.

Sarah

* Al mijn vragen live beantwoord * Marktonderzoek wereldwijd geleerd * Meedenken op hoogste niveau * Altijd op de hoogte van de beste platformen Nikki & Priscilla verhuren zelf 20+ woningen, dat maakt praten erg makkelijk over deze zaken.